Revista Mediere in Romania este o publicatie de specialitate in domeniul medierii, ce are ca scop promovarea medierii si a mediatorilor. Revista este un instrument util pentru mediatori, care impartasesc din experienta unii altora, gasesc informatii de actualitate, si pentru alte categorii profesionale, aducand vizibilitate medierii prin promovarea evenimentelor din domeniu si a cazurilor practice prezentate.

Lansarea revistei a avut loc in 10 iunie 2014, in cadrul conferintei Medierea in Romania – istoric si perspective, ce a avut loc la Palatul Parlamentului, in prezenta a peste 150 de participant, mediatori, oameni de afaceri, magistrati, reprezentanti ai institutiilor publice centrale, parlamentari, reprezentanti ai mass media.

Revista apare trimestrial si este editata si tiparita de Pro Training Design & Print.

In cuprinsul sau gasiti articole de specialitate, opinii, cazuri de mediere, comentarii ale prevederilor legislative, proiecte si evenimente din domeniul medierii. Mediatorii sau reprezentantii altor profesii pot gasi in paginile revistei spatiul potrivit pentru promovarea serviciilor proprii.

Revista poate fi achizitionata pe baza de abonament sau la sediul editurii din Bucuresti, Calea Mosilor nr. 241, sector 2. Pretul abonamentului este de 76 lei anual, pentru 4 aparitii.

Pentru informatii legate de abonamente si spatiu de publicare in revista ne puteti contacta la office@mediereinromania.ro.

 

Conferinta Medierea in Romania – istoric si perspective, Palatul Parlamentului, 10 iunie 2014