Conferinta Medierea in Romania – Activitate de interes public

Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania – filiala Bucuresti organizeaza in data de 8 mai 2015, ora 13.00, in Sighisoara Conferinta MEDIEREA IN ROMANIA – ACTIVITATE DE INTERES PUBLIC.

Evenimentul se va desfasura in sala de conferinte a noului Centru de Informare Turistica, strada Turnului, nr. 2. Sunt invitati sa participe reprezentanti din sistemului judiciar, mediul de afaceri, institutiile publice, profesii liberale.

In cadrul Conferintei se vor aborda teme de actualitate privind procedura medierii si exercitarea profesiei de mediator.

Partenerii evenimentului: Primaria Municipiului Sighisoara, Birou de mediator Florina Stefan, Birou de mediator Ioan Matei, Pro Training Mediation.

Agenda evenimentului va cuprinde urmatoarele teme:

– Cuvantul invitatilor

– Medierea in cauze penale – aspecte legislative

– Medierea in cauzele penale – faza de urmarire/cercetare penala

– Incuviintarea acordurilor de Mediere in cauzele penale

– Medierea cu persoanele in detentie

– Medierea in cazurile de accidente rutiere

Speakeri mediatori vor fi: Ion Dedu, Andreea Radut, Florina Stefan, Ioan Matei.

Speakeri invitati: reprezentanti din partea Primaria Sighisoara., Judecatoria Sighisoara, Penitenciarul Targu Mures, Parchetul de pe langa judecatoria Sighisoara, Inspectoratul Judetean de Politie.

Participarea este gratuita. Pentru confirmarea inscrierii va rugam sa ne transmiteti numele si datele de contact la adresa de e-mail office@mediereinromania.ro. Pentru detalii suplimentare: 07443574872, Andreea Răduţ / 0744426171, Florina Stefan.

0

About the Author: