Dragi colegi,

In perioada 5 – 15 martie 2015 se vor desfasura alegeri in cadrul Consiliului de Mediere la care noi, Ion Dedu si Andreea Radut am decis sa candidam pentru calitatea de membru in mandatul 2015 – 2019.

Din cei 69 de candidati validati avem reprezentanti din diferite asociatii profesionale. Noi credem ca interesul corpului profesional este acela de a fi unit, de a avea o voce unitara indiferent de asociatia din care facem parte fiecare. Importanti sunt oamenii, implicarea acestora si rezultalele pe care le-au avut pana la acest moment pentru mediere si mediatori. Informati-va despre omul care se prezinta in fata dvs in postura de candidat si girati cu increderea dvs. prin vot pe cei care v-au convins ca va pot reprezenta interesele.

Stim cu totii ca in ultimii ani medierea a parcurs un drum sinuos, cu multe provocari, cu multe dezamagiri, dar si cu reusite. Fiecare profesionist este important pentru imaginea si pentru evolutia profesiei, insa cei care reprezinta corpul profesional al mediatorilor au responsabilitatea apararii intereselor mediatorilor si eficientizarea activitatii.

Suntem intr-un moment in care alegerea fiecaruia dintre dvs va influenta evolutia ulterioara a profesiei. Implicarea fiecaruia este importanta, iar exercitarea votului esentiala pentru constituirea noului Consiliu de Mediere. 

Fiecare dintre dvs va puteti exercita dreptul de vot prin corespondenta sau la urna, daca ati optat pentru aceasta varianta. Pana in data de 06 martie buletinele de vot trebuie sa ajunga la sediul dvs profesional. Votul este personal si secret, de aceea curierul este contractat sa aduca fiecaruia buletinul la biroul sau si nu in centre teritoriale sau la sediile asociatiilor. Daca in data de 06 martie nu ati primit buletinul de vot sesizati Consiliul de Mediere pentru clarificarea situatiei.

Puteti vota minim 1 si maxim 9 candidati. Informati-va cu privire la fiecare candidat si alegeti analizand implicarea, rezultatele si interactiunea pe care a avut-o pana acum cu mediatorii si mai putin promisiunile de campanie. Alegeti fiecare persoana ca si cum ar fi singura alegere, pentru ceea ce este si pentru ceea ce a facut pentru mediere si mediatori. Exprimati-va atatea optiuni cati candidati considerati ca merita votul dvs, nu e nevoie sa completati o lista sau sa preluati o echipa gata formata doar pentru a completa 9 voturi. 

Despre noi, informatii gasiti la accesand link-urile de mai sus.

Va dorim mult succes in activitate si suntem convinsi ca va veti implica si veti vota pentru binele medierii!

Ion Dedu si Andreea Radut