DESPRE NOI

,,IONDEDU&ANDREEARADUT”-Societate civila profesionala de Mediatori,a luat fiinta urmare vointei celor doi mediatori.

mai mult

MEDIEREA

ESTE VOLUNTARĂ

Participanții participă la mediere doar dacă doresc și pot încheia medierea în orice moment.

mai mult

MEDIEREA

ESTE CONFIDENȚIALĂ

Sesiunile de mediere nu sunt publice și nu poate fi dezvăluit nimic din ceea ce se spune în timpul medierii. Notițele pe care mediatorul le ia în timpul discuțiilor, 

mai mult

Ce este Medierea?

Asa cum prevede Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, medierea reprezinta o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neitralitate, impartialitate si confidentialitate.

Medierea se bazeaza pe increderea pe care partile o acorda mediatorului, ca persoana apta sa faciliteze negocierile dintre ele si sa le sprijine pentru solutionarea conflictului prin obtinerea unei solutii reciproc convenabile, eficienta si durabila.

Ce se intampla in timpul medierii?

Mediatorii va ajuta sa vorbiti despre conflictul dvs.si sa gasiti o intelegere care sa satisfaca toate partile. Mai intai, mediatorii explica procedura de mediere si raspund la intrebarile dvs. Dupa aceea fiecare participant la procedura de mediere are oportunitatea de a-si expune cazul fara a fi intrerupt. Mediatorii nu decid cu privire la cine are dreptate, nu judeca ce s-a intamplat si nu cauta vinovati. Ei ajuta participantii sa discute deschis problemele si sa-si identifice solutii durabile. In final, mediatorii vor ajuta partile sa scrie intelegerea la care au ajuns.

Veti avea nevoie de un avocat?

Incurajam partile aflate in timpul procedurii de mediere sa obtina toate informatiile de care au nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Consultarea cu un avocat este o parte importanta a acestui proces, avocatul putand sa va asiste sa sa va reprezinte la mediere. 

Adresa

Ion Dedu & Andreea Radut
Str. Ion Luca Caragiale Nr.7, Ap.1 bis,
Cod Poștal: 020041, Sector 2, București
Tel:       - 031.104.24.94
Mobil: - 0727228492, 0744357872
E-mail:
- ion.dedu@mediereinromania.ro,
- radut.andreea@mediereinromania.ro
 

MediereInRomania.ro © 2014 powered by Max-Vision